Certificeringen

Boll Dakmanagement is VCA* gecertificeerd. Door het regelmatig uitvoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie streeft Boll Dakmanagement naar continue verbetering op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Klik hier voor het certificaat. 

 

 

 Boll Dakmanagement is KOMO gecertificeerd. Hierdoor kunt u als opdrachtgever vertrouwen op de kwaliteit van producten, processen en diensten. Bovendien voldoen producten en het  eindresultaat van processen met een KOMO-keurmerk automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het  gebied van kwaliteit en veiligheid. Boll Dakmanagement heeft van SGS Intron het KOMO certificaat nummer DD-089 ontvangen. Klik hier voor het certificaat

 

 

Dealerschap

Met het dealerschap van Wédéflex heeft Boll Dakmanagement de keuze gemaakt voor duurzame daksystemen. Wédéflex duurzame daksytemen hebben een bewezen levenduur van 30 jaar. Dit is onderbouwd met een levensloopverklaring afgegeven door BDA dakadvies. Sinds 1999 beschikt Wédéflex over de NEN-ISO 14001 milieuzorgcertificaat.Met Wédéflex kiest u voor echte duurzaamheid. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Boll Dakmanagement is geautoriseerd Resitrix dealer. Resitrix biedt de perfecte oplossing voor alle eisen aangaande het platte dak en gevelafdichting van gebouwen. Resitrix stelt de gebruiksduur van uw projecten voor de lange termijn veilig. Klik hier voor meer informatie.

 

Aangesloten bij branchevereniging

Boll Dakmanagement is lid van branchevereniging Vebidak. Meer informatie vindt u hier.           

 

Erkend leerbedrijf

Boll Dakmanagement is een door Fundeon erkend leerbedrijf. Meer informatie vindt u hier.